Yrittäjä!

 

Onko Sinulla tai työntekijöilläsi tärkeämpääkin tekemistä kuin tehdä jotain, josta ei voi laskuttaa ja aikaa kuluu turhaan touhuun?

Onko vuorokaudessa liian vähän tunteja työsi tekemiseen?

Onko mahdotonta palkata lisää henkilökuntaa?

 

Jos vastasit KYLLÄ, kutsu minut apuun.lehtio

 

Jos kaipaat apua vaikkapa paperikaaoksen selvittämiseen, muiden rästihommien tekemiseen, Ikeasta uuden työpöydän hakemiseen ja sen kokoamiseen, auton hakemiseen vaikka Kemistä tai yrityksen varaston järjestämiseen. Ehkä inventointiin, tukussa käyntiin tai kahvitilaisuuden järjestämiseen?

 

Voit tilata minut joko kertakäynnille tai säännöllisesti koko päiväksi vaikka kerran viikossa / kerran kuukaudessa,ihan kuten Sinulle parhaiten sopii.

 

Minimi 2 h: 30,-/h + alv 24% : Tampere, Nokia, Pirkkala, Ylöjärvi

Minimi 3 h: 30,-/h + alv 24 % : Kangasala, Pälkäne, Lempäälä

– 4 – 7 h: 25,00/h + alv 24 %

 

Hinnat sisältävät ”meno-paluu” kilometrikulut 30 km:n säteellä Nokialta. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 0,42 €/km + alv 24 %.

 

Ei sunnuntailisää!

 

coins-1015125_1280

Jos sittenkin haluat hoitaa kaikki yrityksesi työt itse, käy tutustumassa ETUSIVUlla, mitä palveluja tarjoan yksityisille. Suurin osa siellä ilmoittamistani palveluista on kotitalousvähennykseen oikeuttavia. Eli ehkä tilannettasi helpottaisikin jo se, että joku luotettava henkilö käy kaupassa, tekee ruokaa vaikka pakkasen täyteen ja lajittelee ja silittää perheen pyykit?

 

Työkokemusta löytyy mm. pitopalvelutarjoilun, kiinteistönvälityksen, varastotyön, päivittäistavarakaupan, henkilökohtaisen avustustyön ja käsikirjoittamisen alalta.

 

Eikä vierasta ole esim. pakettiautolla ajaminen tai puheluiden vastaanottaminen  (huom! EI PUHELINMYYNTIÄ)

 

Loistava asiakaspalvelu on minulle kunnia-asia !