Yrittäjä!

Onko Sinulla tai työntekijöilläsi tärkeämpääkin tekemistä kuin tehdä jotain, josta ei voi laskuttaa ja aikaa kuluu turhaan touhuun?

Onko vuorokaudessa liian vähän tunteja työsi tekemiseen?

Onko mahdotonta palkata lisää henkilökuntaa?

Jos vastasit KYLLÄ, kutsu minut apuun.lehtio

Jos kaipaat apua vaikkapa paperikaaoksen selvittämiseen, muiden rästihommien tekemiseen, Ikeasta uuden työpöydän hakemiseen, auton hakemiseen vaikka Kemistä tai yrityksen varaston järjestämiseen. Ehkä inventointiin, tukussa käyntiin tai hankkimaan henkilökunnalle joululahjat?

Voit tilata minut joko kertakäynnille tai säännöllisesti koko päiväksi vaikka kerran viikossa/kerran kuukaudessa/projektiin, ihan kuten Sinulle parhaiten sopii.
Työkokemusta löytyy mm. pitopalvelutarjoilun, kiinteistönvälityksen, varastotyön, päivittäistavarakaupan, ikäihmisten hoitotyön, henkilökohtaisen avustustyön ja käsikirjoittamisen alalta. Onnistuu myös oikoluku ja litterointi.

Minimi 3 h: 30,-/h + alv 24% : Lahti, keskustan alue

Minimi 4 h: 30,-/h + alv 24% : Lahti, muut alueet + ympäryskunnat

– etätyö (esim. oikoluku/litterointi tms.) 27,-/h + alv 24%

Hinnat sisältävät ”meno-paluu” kilometrikulut 30 km:n säteellä Lahdesta, osoitteesta Pussikatu 1. Ylimenevät kilometrit laskutetaan 0,57 €/km + alv 24%.

Ei sunnuntailisää!

coins-1015125_1280

Jos sittenkin haluat hoitaa kaikki yrityksesi työt itse, käy tutustumassa HINNASTO -sivulla, mitä palveluja tarjoan yksityisille. Suurin osa siellä ilmoittamistani palveluista on kotitalousvähennykseen oikeuttavia. Eli ehkä tilannettasi helpottaisikin jo se, että joku luotettava henkilö käy kaupassa, tekee ruokaa vaikka pakkasen täyteen tai pesee ja silittää perheen pyykit?

Eikä vierasta ole esim. pakettiautolla ajaminen tai puheluiden vastaanottaminen  (huom! EI PUHELINMYYNTIÄ EIKÄ SIIVOUSTA)