Muuttoraivaus

Muutto lähestyy ja varasto on kaaoksessa. Tuttu tilanne niin kovin monelle. Sinne on ollut  helppoa heittää kaikenlaista (roskia, pantillisia pullokasseja, rikkinäistä elektronikkaa, vanhoja suksia ja muita pieniä/rikkinäisiä urheiluvälineitä ym.ym.) odottamaan jälkikäsittelyä. Hetkeä, jota ei koskaan tullutkaan. Näkyyköhän siellä lattiakaan enää, kun kukaan ei ole käynyt ovea pidemmällä piiiiiitkään aikaan?

 

 

Entä jos pyytäisit apua ammattilaiselta? Pienen yhteisen neuvottelun jälkeen minä pärjään hyvin pitkälle varastossa yksin ja Sinä saat keskittyä olennaiseen eli niiden Kodin tavaroiden pakkaamiseen. Toki autan myös siinä urakassa, jos niin haluat.

 

 

Muuttostailaus

Jos asunto on menossa myyntiin, siitä kannattaa ottaa asiallisia myyntikuvia. Mahdollisimman paljon kannattaa pakata ”piiloon” ja siihenkin voi tarvittaessa kutsua apuvoimia. Olen asunnonvälitystyötä tehdessäni törmännyt liian usein kuviin, missä näkyy mm. pyykkitelineet pyykkeineen, tiskirätit ja muut kodin elämään kuuluvat asiat, mutta kuitenkin myyntikuviin sopimattomat asiat.
Pienellä työllä ja rekvisiitalla kuvista saadaan houkuttelevia. Tässäkin pätee vanha sanonta ”vähemmän on enemmän”.