MUUT PALVELUT

 

Uskotko unelmiin ja haaveiden toteutumiseen? Minä uskon!!!

 

unelmakartta1Jos Sinusta tuntuu, että suunta on vähän hukassa ja kaipaisit tukea tavoitteidesi kartoittamiseen, haluaisin auttaa Sinua.

 

Olipa kyseessä sitten urahaaveet, kuntoilutavoitteet, kodin sisustus, vaatekaapin tyylitavoite tai yleinen hyvinvointi.

 

Unelmakartan avulla alat työstää alitajuntaasi ja vetää puoleesi asioita, joita asettelet omalle Unelmakartallesi joko lehdistä kuvia ja tekstejä leikaten ja liimaten tai tarvittaessa vaikka piirtäen ja kirjoittaen. Tyyli on vapaa ja kaikilla on omansa.

 

Jos haluat tehdä Unelmakarttasi privaatisti, niin kahdessa tunnissa ehdimme jo hyvin ja samalla voimme nauttia vaikka kupposen kahvia tai teetä. Hinta 65,- / 2 h (sis. alv 24 % sekä kaikki tarvittavat välineet).

 

Unelmakartta-hetken pidän mieluiten kotonani Nokialla. Jos koet, että oma koti olisi paras paikka, niin sekin käy.

 

Unelmakarttoja on antoisaa tehdä myös isommalla porukalla. Kokoa pieni porukka (5-10 henkilöä) vaikka työkavereistasi tai ystävistäsi ja järjestä heille ohjattu Unelmakartta-hetki. Ystäväsi maksavat 25,-/ henkilö (sis. alv 24 % sekä kaikki materiaalit ja pienimuotoiset tarjoilut), Sinulle se on ilmainen. Tähän tarkoitukseen tarvitaan vähän isompi tila ja pöytä, esim. kerhohuone tms., missä saa ison pöydän pieniä pöytiä yhdistelemällä.

 

Kysy rohkeasti lisää Unelmakartta-hetkestä !

 

vanhat-kuvat

 

Autan mielelläni myös kuolinpesän osakkaita. Jos esim. leski kaipaa apua arjen hoitamiseen surun keskellä (papereiden selvittely/ kauppakäynnit/ mahdollinen muutto/ rakkaiden muistojen järjestäminen arvoiseensa muotoon, esim. valokuvat jne.) tai jos kaukana asuvat omaiset haluavat tarjota vanhemmalleen vaikka vain esim. seuraa konserttiin, yhteisiin jutteluhetkiin tai vaikka ääneen lukemista, niin sekin on mahdollista.

 

Ai miksi haluan tarjota myös tällä sivulla mainittuja palveluita ?

 

Koska olen niin monesti saanut kokea, miten asioiden tavalla tai toisella paperille laittaminen auttaa hahmottamaan omia unelmia ja haaveita. Tuntuu huikealta, kun jokin unelma konkretisoituu ja huomaat, että kappas, juuri siitä olit laittanut kuvan Unelmakarttaasi.

 

Kuolinpesien auttaminen on myös hyvin lähellä sydäntäni. Olen itse joutunut hautaamaan kaikki vanhemmat lähiomaiseni ja voin todellakin puhua kokemuksesta, miten suru voi viedä kyvyn ajatella järkevästi ja toimia vielä vähemmän järkevästi. Sureva saattaa unohtaa syödä, vainajan vaatteet ja muut tavarat jäävät ehkä vuosiksikin pölyttymään paikoilleen ja talouden paperiasiat ovat sekaisin. Saattaa olla, että leski ei esim. koskaan, tarkoitan KOSKAAN elämässään ole maksanut yhtään laskua. Apu olisi varmasti tervetullutta, jos vain tietäisi, mistä sitä saisi.

 

Nyt ehkä jo ymmärrät, miksi haluan tarjota tällä sivulla tarjottuja palveluita.

 

cropped-birds-1014986_1280-1.jpg